Να στείλετε μήνυμα
aboutus
Γραμμή Παραγωγής

Καθώς ένα παλαιό ρητό πηγαίνει, «το ακόνισμα του τσεκουριού δεν θα παρεμποδίσει την κοπή του καυσόξυλου». Το Tuofa θεωρεί ότι καλύτερο CNC που επεξεργάζεται τις υπηρεσίες στη μηχανή είναι βασισμένο στις σοβαρές τοποθετήσεις και τις καλές στρατηγικές σχεδίου. Για το τελικό γεωμετρικό πρότυπο, οι πεπειραμένοι μηχανικοί CAD ελέγχουν την ακρίβεια των σχεδίων και των εφικτών λύσεων εκ των προτέρων, καθορίζουν τη διαδρομή διαδικασίας, Α, επιφάνεια επιπέδων Β και κλειδώνουν τις διαστατικές ανοχές. Μετά από ο δείκτης διαδικασίας στο σχέδιο στο CNC κέντρο, το κενό θα κοπεί στα ειδικά μέρη από την αφαίρεση.

 

Ένα τυποποιημένο CNC επεξεργαμένος στη μηχανή κέντρο είναι μια υψηλής απόδοσης αυτοματοποιημένη εργαλειομηχανή που αποτελείται από τα αριθμητικά συστήματα ελέγχου μηχανικού εξοπλισμού και υπολογιστών.

 

Shenzhen Tuofa Technology Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

 

CNC που επεξεργάζεται τις υπηρεσίες στη μηχανή υπακούει επίσης τους κανόνες την κοπή. Κατά τη διάρκεια του τραχιού αποθέματος στα προϊόντα, οι ειδικευμένοι μηχανικοί θα επιλέξουν την κατάλληλοι μηχανή, τους κόπτες και jigs σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά τελειωμένη - προϊόντα. Οι αυτοματοποιημένες μηχανές μεγάλης άλεσης ολοκληρώνω τη διαδικασία από το μέταλλο ή τα πλαστικά υλικά στα μέρη.

 

Οι μηχανικοί της ομάδας μας συντάσσουν τον κατάλογο προγράμματος υπό μορφή διευκρινισμένου CNC κώδικα (κώδικας Γ ή κώδικας Μ) και εισάγουν το ποσό μετακίνησης, την ταχύτητα και την ακολουθία ενεργειών των εργαλείων και των συστατικών, την ταχύτητα αξόνων και την κατεύθυνση περιστροφής, το κομμάτι εργαλείων που στερεώνουν και που, και άλλες διαδικασίες στο mahine computuer.

Shenzhen Tuofa Technology Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1Shenzhen Tuofa Technology Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

CNC που επεξεργάζεται τις υπηρεσίες στη μηχανή υπακούει επίσης τους νόμους της κατεργασίας της κοπής. Οι ειδικευμένοι μηχανικοί επιλέγουν την κατάλληλοι μηχανή, τους κόπτες και jigs του τελικού έργου τέχνης κατά τη διάρκεια του τραχιού αποθέματος στο έργο τέχνης. Αυτοματοποιημένες, οι μηχανές μεγάλης άλεσης διαμορφώνουν προετοιμασμένα σχέδιο από το μέταλλο ή το πλαστικό.
Οι καταρτισμένες CNC κατασκευαστικές υπηρεσίες αποφεύγουν τις μεγάλες διαδικασίες και μειώνουν την επένδυση και την ανθρώπινη παρέμβαση CNC στην κατεργασία των μερών μετάλλων. CNC η κατασκευή είναι ιδανική για τη γρήγορη διαμόρφωση πρωτοτύπου. Εφ' όσον ο κώδικας σχεδίου είναι σωστός και προσαρμόζεται στη θεωρία σχεδίου, τα επεξεργασμένα στη μηχανή μέρη μπορούν να ολοκληρωθούν με έναν πολύ υψηλό βαθμό της ολοκλήρωσης στο πολύ σύντομο κύκλος ζωών. Απαραίτητο CNC που επεξεργάζεται τη διαδικασία στη μηχανή περιλαμβάνει τα ακόλουθα στάδια:
 

Πρότυπα CAD σχεδίου
Μετατρέψτε τα αρχεία CAD CNC στα προγράμματα
Προετοιμάστε τη CNC μηχανή
Εκτελέστε τις διαδικασίες επεξεργασίας.

Shenzhen Tuofa Technology Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3Shenzhen Tuofa Technology Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 4


CNC άλεση

 

CNC η άλεση είναι μια διαδικασία κατεργασίας που χρησιμοποιεί ένα περιστρεφόμενο πολυσημειακό τέμνον εργαλείο για να αφαιρέσει το υλικό από ένα κομμάτι προς κατεργασία. CNC στην υπηρεσία άλεσης, η CNC μηχανή τροφοδοτεί συνήθως το κομμάτι προς κατεργασία το τέμνον εργαλείο στην ίδια κατεύθυνση όπως το τέμνον εργαλείο περιστρέφεται. Αντίθετα, στη χειρωνακτική άλεση, η εργαλειομηχανή τροφοδοτεί το κομμάτι προς κατεργασία το εργαλείο στην αντίθετη κατεύθυνση στην περιστροφή του τέμνοντος εργαλείου.
 

Οι λειτουργικές ικανότητες της διαδικασίας άλεσης περιλαμβάνουν την άλεση προσώπου τελών (κόβοντας ρηχές, επίπεδες επιφάνειες και με επίπεδο πυθμένα κοιλότητες στα κομμάτια προς κατεργασία) και τη περιφερειακή άλεση (ηχηρές κοιλότητες κοπής όπως τα αυλάκια και τα νήματα στα κομμάτια προς κατεργασία).

Shenzhen Tuofa Technology Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 5

 

CNC στροφή

 

CNC η στροφή είναι μια διαδικασία κατεργασίας που χρησιμοποιεί ένα ενιαίο τέμνον εργαλείο σημείου για να αφαιρέσει το υλικό από ένα περιστρεφόμενο κομμάτι προς κατεργασία. CNC που γυρίζει, μια CNC μηχανή (συνήθως ένα πηχάκι) ταΐζει το τέμνον εργαλείο σε μια γραμμική κίνηση κατά μήκος της επιφάνειας του περιστρεφόμενου κομματιού προς κατεργασία. Η αφαίρεση του υλικού γύρω από την περιφέρεια μέχρι την επιθυμητή διάμετρο επιτυγχάνεται και θα παραγάγει ένα CNC-γυρισμένο μέρος με τους εσωτερικούς και εξωτερικούς κυλίνδρους όπως τα αυλάκια, εκλεπτύνει και περνά κλωστή. Οι γυρίζοντας διαδικασίες περιλαμβάνουν την εξομάλυνση, την αντιμετώπιση, την αυλάκωση και την κοπή νημάτων.

 

Shenzhen Tuofa Technology Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 5

OEM / ODM

CNC Tuofa το επεξεργαμένος στη μηχανή κέντρο είναι έτοιμο να πάρει τα μέρη συνήθειάς σας από το σχέδιο στην πραγματικότητα. Ο διεθνώς επικυρωμένος εξοπλισμός και μια ειδικευμένη ομάδα των εμπειρογνωμόνων συνδυάζουν τις αγορά-οδηγώντας έννοιες με την πιό πρόσφατη τεχνολογία που οι πελάτες μας μπορούν να χρησιμοποιήσουν με την υπερηφάνεια και την εμπιστοσύνη. Ευτυχώς, με τους θαυμάσιους ειδικούς κατασκευής και τους ασύγκριτους CNC μας τεχνικούς συμβούλους, κερδίζουμε την τεράστια εμπιστοσύνη από τους πελάτες μας. Οι πελάτες μας καλύπτουν την Κίνα, τις ΗΠΑ, τη Νότια Αμερική, την Ευρώπη, την Αυστραλία, τη Νότια Αφρική, τη Μέση Ανατολή και τη Νοτιοανατολική Ασία, κ.λπ. που συγκεντρώνουν τα οφέλη CNC επεξεργαμένος τα προγράμματα υπηρεσιών για τα εμπορικά σήματα όπως Honeywell στη μηχανή, αεροδιάστημα, DFM, και άλλα. Ένα μεγάλο μέρος αυτής της επιτυχίας μπορεί να αποδοθεί στη δέσμευσή μας για τις μακροπρόθεσμες συνεργασίες.

 

Στοιχεία επικοινωνίας